Vragen? Bekijk de meest gestelde!

Het kan zijn dat je naar aanleiding van de informatie op Mobieler.nl nog vragen hebt. De meest gestelde vragen vind je op deze pagina. Staat de vraag die je hebt er niet tussen? Neem dan contact met op ons via ons contactformulier.

Sim onlys

Een sim only abonnement is een abonnement zonder dat je hierbij een toestel ontvangt. Vaak heb je een abonnement met een gratis toestel, maar dit toestel betaal je voor een bepaald bedrag per maand af. Met een sim only abonnement is dit niet nodig en kunnen de gemiddelde maandkosten flink omlaag.

Toestel met abonnement

Je contract loopt af en je hebt nog een goede telefoon? Dan kun je blijven bellen met hetzelfde abonnement maar vaak zijn dan de maandkosten erg hoog. Denk dan er eens goed over na om een sim only abonnement te nemen? Dan behoud je je eigen toestel en bel je tegen lage maandkosten.

Advies

Mobieler.nl probeert aan ieder een persoonlijk advies te geven. Denk goed na over wat je nu hebt, pak er bijvoorbeeld je huidige rekening bij. Vergelijk je huidige rekening met het huidige aanbod.

Contact

Dit kun je doen via het contact formulier op de site. Hier vind je alle relevante contact informatie.