Toestel met abonnement

Ben je op zoek naar een toestel met abonnement? Wij helpen je graag bij het vinden van een passend toestel met abonnement! Dankzij onze vergelijker kun je eenvoudig een abonnement vinden dat voldoet aan je wensen. Het vinden van een passend toestel i.c.m. een abonnement doe je in drie eenvoudige stappen. Binnen 5 minuten heb je een passende smartphone met abonnement gevonden!

Toestel selecteren

Heb je een voorkeur voor een bepaald toestel? Vul de naam van het toestel of het merk in en selecteer het toestel waar je naar op zoek bent. Als je niks opgeeft krijg je de populairste toestellen van dit moment te zien. Dit zijn onder andere de razend populaire toestellen van Apple en Samsung.

Personaliseren

Zodra je het toestel hebt opgegeven kun je aangeven wat je persoonlijke wensen zijn. Wellicht heb je een bepaald budget in gedachten. Als dat het geval is kun je de maximale toestelprijs en maandprijs opgeven. Dit leidt er toe dat je alleen de toestellen met abonnementen te zien krijgt die binnen je budget vallen. Naast de prijs kun je ook opgeven hoeveel belminuten je per maand wilt krijgen. Hetzelfde geldt voor de internetbundel. Je kunt eenvoudig het aantal MB’s specificeren door het balkje naar rechts te verslepen.

Abonnementsvoorkeur

Veel mensen vergeten naar de contractduur te kijken. Heb je al nagedacht over dit punt? Ook de gewenste contractuur kun je opgeven. Over het algemeen geldt dat een toestel met abonnement goedkoper wordt naarmate de contractduur toeneemt. Met andere woorden, de abonnement- en toestelprijs ligt vaak lager bij een lange contractduur. Je kunt tijdens het zoeken aangeven of je abonnementen met een contractduur van één of twee jaar wilt zien. Maakt de contractduur je niks uit, geef dan “geen voorkeur” op.