Sim only’s vergelijken

Sim only abonnementen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Het principe van een sim only is heel eenvoudig. Je hebt zelf al een los toestel en je wilt daarmee kunnen bellen, SMS-en en internetten. Via een telecomprovider bestel je een simkaart die je vervolgens in het toestel kunt plaatsen. Het voordeel van sim only’s zijn de lage prijzen. Je kunt al een sim only bestellen voor een paar euro per maand.

Persoonlijke wensen

De één belt veel, een ander maakt alleen nog maar gebruik van WhatsApp. Het gebruik van een smartphone is dan ook heel persoonlijk. Wij hebben een speciale vergelijker op deze pagina opgenomen waarmee je een passend sim only abonnement kunt vinden. In deze vergelijker kun je opgeven wat je wensen zijn. Zo kun je specifiek opgeven hoeveel belminuten je minimaal per maand wilt, hoeveel SMS-jes de bundel minimaal moet bevatten en hoeveel MB je per maand mag verbruiken. Daarnaast kun je ook nog eens een maximale maandprijs opgeven. Als je al deze zaken hebt opgegeven krijg je de sim only’s te zien die bij je passen.

Opzegtermijn

Als je een maximale contractduur in gedachten hebt kun je dit ook opgeven. Zo zijn er abonnement die maandelijks opgezegd kunnen worden, maar de meeste abonnementen kennen een contractduur van één of twee jaar. De goedkoopste sim only’s kennen meestal een contractduur van twee jaar. Als je echt goedkoop uit wilt zijn raden wij je aan om die contractduur in te stellen.

Bekijken & bestellen

Zodra je alles hebt gespecifieerd krijg je de sim only’s te zien die aan je wensen voldoen. Zit er een interessante tussen? Klik dan op “Bekijken”, je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Vul het aanvraagformulier in om je bestelling af te ronden. Binnen een aantal dagen wordt de simkaart bij je thuis bezorgd. Je hoeft deze vervolgens alleen nog maar in je telefoon te plaatsen!