By mobieler / Apple / 0 Comments

Introductie Apple iPhone 7

Apple heeft op een eigen event een nieuwe versie van de iPhone gepresenteerd die op 16 september in de verkoop zal gaan, ook in de Benelux. Tot de features van de iPhone 7 behoren een water- en stofdichte behuizing, een feller scherm, een quadcore A10 Fusion-soc van Apple zelf en stereo speakers.

Verder komt de iPhone 7 zonder koptelefoonaansluiting voor 3,5 mm-stekkers. Apple levert EarPods met een Lightning connector mee en een adapter voor de 3,5 mm jack. Alternatief is Bluetooth, waarvoor Apple zelf AirPod oordopjes heeft ontwikkeld.

De iPhone 7 is beschikbaar in de kleuren zilver, goud, roségoud, matzwart en glanzend zwart. Apple liet bij de iPhone 7 de 16 GB-variant vallen en biedt nu modellen met 32GB, 128GB en 256GB aan storage.

De iPhone 7 komt in twee schermformaten. De standaard-versie meet 4,7 inch terwijl de iPhone 7 Plus een schermformaat van 5,5 inch mee kreeg. Alleen de iPhone 7 Plus is voorzien van een dubbele camera aan de achterkant, beiden met een resolutie van 12 megapixel.

De iPhone 7 en 7 Plus komen vanaf 16 september in Nederland beschikbaar. De iPhone 7 start bij 769 euro en de iPhone 7 Plus wordt verkocht vanaf 909 euro. De duurste variant, de iPhone 7 Plus (256GB), kost 1129 euro.

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.